2011. március 8., kedd

Nőnapra sok szeretettel!

Március 8.-a hivatalos Nőnap. persze mi nők legjobban azt szeretnénk, ha MINDEN egyes nap nőnap lenne, és mindenki csak ránk figyelne, amint belépünk egy szobába....Ezt sajnos sokszor pont egy másik nőtársunk hiúsítja meg, de egy kis kényeztetés igenis mindenkinek kell!:) Mik azok a dolgok, ami minden nőnek alanyi jogon kéne hogy járjon? Készítettem egy listát!

NŐNAPI KÍVÁNSÁGLISTA:


1: Mindenek előtt egy olyan pasi, aki szinte már nem is létezik, talán már ki is halt ez a csodálatos faj, melynek jellemzői a következők: CSAKIS minket szeret, más nő nem érdekli, még az utcán sem bámulja meg a miniszoknyás vetélytársainkat, ágyba hozza a reggelit, szereti az állatokat, igen, még a macskánkat is, nem tesz megjegyzést ránk, ha nem áll rajtunk tökéletesen a ruha, vagy ha híztunk néhány kilót, nem kezd el dühöngeni, ha vásárolni megyünk a plázába,nem esik be az ajtón késő éjjel sörszagúan, és még az ajtót is kinyitja előttünk,nem beszél mellé,nem hazudozik, ráadásul a szeretetét ki is mutatja felénk.... Például úgy, hogy térden állva megkéri a kezünket!:)

Figyelem, a kép illusztráció, mindenki helyettesítse be a saját Mr Tökéletesére!



2: Egy álomlakás. Az állandó rohanás kikészíti az embert, nem elég hogy a suliban/munkahelyen állandóan megy a fúrás, ha hazaérünk, sincsen nyugtunk, mert nagy a kupi, nem találunk valami fontosat, vagy éppen elromlott a TV... Bosszantó dolgok ezek, éppen ezért kell egy olyan lakás, ami tökéletes, mindig rend van, nem romlik el semmi, és szinte már olyan, mint egy welnessszálló.



3: Egy álomutazás. Persze az is előfordulhat, hogy unjuk már a tökéletes házunkat, és szeretnénk egy kicsit világot látni, vagy csak kipróbálni, hogy máshol is ugyanúgy süt-e a nap. Ezért amikor már nem bírjuk tovább, vagy csak épp arra szottyan kedvünk, egy különbejáratú géppel elrepülünk XY országba, és csak akkor jövünk haza, ha már nem emlékszünk pontosan, hogy is néz ki a saját anyánk.



4: Egy saját divattervező/fodrász/sminkes/kozmetikus/manikűrös stb. Aki mindig kéznél van, csak ránk figyel,minden nap előrükkol valami új ötlettel, amivel feldobja a napunkat és még fizetnünk sem kell neki...




5: Egyszer az életben minden nő lejtsen végig a Victoria's Secret kifutóján....Mint hivatalos Angel, persze:)



6: Ingyenes divatmagazin házhoz szállítás! Hogy mindig képben legyünk a legfrissebb trendekről!:)



7: Egy csokor virág minden nap, csak hogy nőnek érezhessük magunkat! Még hogy csak nőnapkor lehet virágot adni egy lánynak.....!



8: Egyéb...

Ide mindenki olyan cuccokat képzeljen, amikre "feltétlenül szükséged van, de mások szerint nem érdemes pénzt adni arra a "vacakra"...

És a legjobb az egészben az, hogy van , akinek mindegyik pont összejött.....és nőnap sem kellett hozzá!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése