2011. március 10., csütörtök

Street style

Imádom a különböző street style oldalakat, annyira inspirálóak tudnak lenni, hogy csak na!:) Nagyon örülök, hogy egyre többen osztják a véleményemet ezzel kapcsolatban, és annak is, hogy már Magyarországon is vannak hasonló oldalak, persze,amik persze leginkább a pestieknek kedveznek, vidéki street style oldalról még nem hallottam, ha valaki tud ilyenről, szóljon!:) A legérdekesebb ezen belül is, hogy a hírességek mit hogyan viselnek, elvégre ők mégiscsak közelebb vannak a tűzhöz, mint például egy egyszerű földi halandó... Most a legutóbbi kedvenceimből szeretnék átnyújtani egy csokorral mindenkinek, inspirációra fel!



1: Taylor Swift: Nos, az első rögtön egy kakukktojás, hiszen ez nem az utcán készült, de még annó az Oscar díjátadós cikkemből kimaradt. Taylor itt éppen a Vanity Fair partiján pózol ebben a gyönyörű aranyszínű Zuhair Murad ruhában, illetve Jimmy Choo cipellőkben. Gyönyörű és hibátlan, kell nekem!!



2: Zoe Saldana: Zoet a repülőtéren kapták lencsevégre, de nyugodtan lehetett volna akár egy hivatalos eseményen is, hiszen csillagos ötös a megjelenése. Nekem maga Jackie Kennedy jut eszembe erről a képről, és ha valakit hozzá hasonlítanak, az igazán nagy bóknak számít.



3: Natalia Vodianova: Nos, itt mindjárt 3 legyet ütünk egy csapásra, ugyanis egy szupermodellnek a gyerekei is szuperül néznek ki, ha az utcára lépnek, amit ez a kép is bizonyít. A kis család éppen egy Stella Mccartney bemutatóra igyekszik,hiába, nem lehet elég korán kezdeni, hogy kell glamourosan kinézni...Mivel a tervező jó barátja Nataliának, így természetes, hogy az általa tervezett ruhában jelenik meg.

2 megjegyzés:

  1. Nos, ha még nem hallottál vidéki Street Style oldalról, akkor itt az ideje, hogy megalapítsd...:P:D

    VálaszTörlés
  2. Sajnos csak 3 képet tudtam berakni, mostanában nem túl jó a fránya gépem....! És köszi a tippet, bár egyenlőre elég ez az egy oldal is!:) De benne lennék!:)

    VálaszTörlés