2011. március 5., szombat

Paris Hilton tanácsai



Oké, ne ijedjetek meg, tudom, hogy Paris Hiltont nem sokan tartják követendő példának, illetve szintén nem sokan gondolják úgy, hogy nekik az örökösnő "jó tanácsaira" lenne feltétlenül szükségük...Na persze....Mégis miről adna tippeket Paris?!?! A helyes tampon használatról, vagy az ingyen élésből?!?! Most azt mondom: tegyétek félre az előítéleteiket, mert Paris egyvalamihez egészen biztosan ért: a divathoz!! /Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem egyáltalán nem buta a csaj, sőt, mindössze annyi a történet, hogy egy valóságsóban eljátszott egy buta lányt, amiért pénzt kapott, és ez a só befejezése után is remekül működött./ Szóval: az előbb a neon.hu-n olvastam ezt a cikket, amit most meg szeretnék osztani veletek, csak figyeljetek és tanuljatok! A kérdés:


HOGYAN NÉZZ KI ÚGY, MINT EGY GAZDAG ÖRÖKÖSNŐ?

Nézz utána, hogyan öltözik a felső tízezer - és másold le!

No persze nem százezrekért ugyanazokat a darabokat, csak az alapszíneket, a szabásvonalakat és a viselési módokat! Ha kifinomultnak tűnik az ízlésed, senki nem fogja megkérdezni, hogy mennyibe került, ami rajtad van. (Illetve egyszer tőlem megkérdezték, flörttaktika címén. Kénytelen voltam kiábrándítani a fiatalembert és közölni, hogy a csuklómon az bizony csak egy 1400 forintos bizsu, nem fehérarany kristályberakásos karkötő.)

Szeresd meg a klasszikus stílust - de gyorsan!

Akármennyi bohókás, rövid ideig divatban maradó irányzat üti fel a fejét a boltokban, a klasszikus stílushoz mindig lehet megfelelő darabokat találni és tényleg sosem lesz ósdi, legfeljebb megújul. Példa: egy elegáns, világos szövetkabátot ugyanolyan ízléssel tudsz viselni még tíz év elteltével is, csupán azért, mert ez a stílus sosem megy ki a divatból.


Vásárolj a világmárkák termékeiből - leértékelve!

"Jó" magyar szokás szerint először a márkajelzésen akad meg a szemünk, tehát ha mindenképpen páváskodni akarsz, nyugodtan vedd meg a luxusmárkák darabjait outletekben vagy online áruházakban - kit érdekel, hogy azok éppen a három vagy öt évvel ezelőtti kollekcióból származnak, honfitársaink úgysem veszik észre a különbséget.

Okosan válogasd meg az ékszereidet!

Ha fenn akarod tartani elegáns imidzsedet, ügyelned kell a csecsebecséid színére és formájára. Nem szükséges több tízezer forintos órát vagy designerkarkötőt hordanod, az is elég, ha amit viselsz, drágának tűnik. Néhány ötlet: fehérarany hatású ékszerek, arany és fekete színkombinációja, fehér színnel kiegészített elegáns fém darabok, pl világos karóra, akár rózsaszínben is!

Ne félj csajosnak lenni!

A tehetős lányok nem félnek megmutatni, hogy ők bizony ízig-vérig csajszik! Sportolj rendszeresen, tartsd karban az alakodat, legyen egészséges bőrszíned, fénylő hajad, no meg hangsúlyozd mindezt esztétikus, de azért szexi cuccokkal!

Kombinálj!

A lehengerlő megjelenéshez sokszor elég egyetlen olyan darab, ami vonzza a tekinteteket és felteszi az i-re a pontot. Kit érdekel, hogy egy párezer forintos farmert viselsz és olcsó bizsut, ha egy feltűnő, szép cipőt és márkás felsőt húzol mellé? Biztosan mindenkit elkápráztatsz így is!

Apró hibák, amik elrontják a hercegnői imidzset:

- Egyfolytában csak a sportos, laza stílust nyomatod és kiöltözni maximum a szalagavatódra vagy hajlandó

- Színes, százforintosnak ható bolyhos vagy plüss hajgumik használata

- Kézműves szakkörre emlékeztető ékszerek és kiegészítők viselete

- Kócos vagy mosatlan haj, túl sápadt bőr (a cél az egészséges bőrszín minden bőrtípusnál - egy kreol lány is tűnhet sápadtnak, fáradtnak, ha nem ápolja megfelelően a bőrét kívül-belül)

- Piszkos cipő

- Felmosórongyra emlékeztető ruhadarabok viselete (és egyes boltoknak van képük pofátlanul magas áron kínálni őket "organikus divat" címen... lehet, hogy környezetbarát, de egyáltalán nem "luxuscsajos")

- Hátizsák - hacsak nem túrázni mész

- Elhanyagolt körmök

És miért érdemes kipróbálnod ezeket a trükköket?

Sajnos olyan világban élünk, ahol az embereket a szociális és anyagi helyzetük alapján ítélik meg, tetszik vagy sem, ez így van, főleg Magyarországon. Ha tehetősnek tűnsz, sokkal előzékenyebbek lesznek veled az emberek, például vásárláskor, ügyintézések alkalmával, stb. és ez jó érzés, no meg praktikus is. Ennyi.

Nos, remélem mindenkinek tanulságos volt a cikk, szerintem minden sorát érdemes megfontolni!! Ráadásul még az is kiderült: van mit tanulnunk Paris Hiltontól!!!

Ez már valami...!

2 megjegyzés:

  1. Hmmm, van benne valami, bár én nem akarok örökösnőnek kinézni, csak simán stílusosnak! :-)
    De ahhoz is jók ezek a tippek. Elég baj, hogy itt tartunk Magyarországon. Engem nem érdekel, hogy márkás legyen, az egyedit díjazom és nem szégyellem, hogy bolhapiacon (is) veszem a ruháimat.

    VálaszTörlés
  2. Így van, szerintem mindenki jár -ha nem is mindig- bolhapiacra. Ezzel semmi baj nincs, kivéve akkor ha az adott darab nem áll jól, vagy utoljára 1975-ben hordták a választott rucit!:)

    VálaszTörlés